Støbearbejde

Mangler du hjælp til at få støbt fundamentet til din nye garage eller en ridestald? Så kan vi hos Entreprenør Henrik Kristensen hjælpe dig. Vi har over 20 års erfaring, og det er især støbearbejde, som er vores spidskompetence.

Med valget af os som samarbejdspartner er du sikret en pålidelig kontakt, som vil gøre sit bedste for at opfylde dine ønsker. Vi støber fundamenter til alle typer af nybyggeri og tilbygninger.

Vi har tidligere støbt fundamenter til:

  • Garage
  • Foderbord i stald
  • Ridestald
  • Badeværelse eller andre rum

Dette er blot et udpluk af vores støbeopgaver. Dog kan vi udføre støbningen af fundamenter til både store og små arealer alt afhængig af opgaven.

 

Betydningen af den rette planlægning for et godt støbearbejde

Hos Entreprenør Henrik Kristensen kender vi betydningen af den rette planlægning og udførelse af støbearbejdet og det korrekt lagte fundament. Vi har erfaringen og ekspertisen til at planlægge og eksekvere støbeprocessen, så det bedste resultat opnås.

Derudover er det vigtigt at tage højde for eventuel kloakering og jordarbejde. Skal du eksempelvis have anlagt et nyt badeværelse, så skal der indlægges rør de korrekte steder. Dette forarbejde er af yderste vigtighed, og vi kan ligeledes hjælpe dig med disse anliggender.

 

Ring for et uforpligtende tilbud

Vores telefonnummer er 40 89 78 37, og vi er klar i den anden ende med venlig betjening og rådgivning til dit næste byggeprojekt. Hvis du ønsker det, kan vi også give et uforpligtende tilbud på støbningen af fundament. Vi har en stor kundekreds som spænder bredt på tværs af områderne Holstebro, Struer og Ulfborg.

Få et uforpligtende tilbud