Rottespærre

Har du rotter i kloakken eller er du i tvivl om hvorvidt det måtte være tilfældet? Hos Entreprenør Henrik Kristensen ApS har jeg mange års erfaring i kloakarbejdet. Jeg er autoriseret kloakmester og løser en lang række opgaver i kloakken, herunder arbejdet med opsætning af rottespærre i Ulfborg, Struer og Holstebro. Siden januar 2014 har det været forbudt for private at installere rottespærrer selv, og man skal nu have en certificeret rottespærre-installatør til at montere den.

 

Hvordan virker rottespærren?

Rottespærren er faktisk oprindeligt en dansk opfindelse. Konstruktionen tillader vand at løbe igennem, men er uigennemtrængelig for de små gnavere. Ved at montere en rottespærre ved overgangen mellem dit og det offentlige kloaksystem, sikrer du dig imod, at rotterne overhovedet kommer ind på din matrikel. Dermed kan det også give mening at montere en rottespærre som fremtidig sikring imod gnaverne, også selvom du ikke har rotter på nuværende tidspunkt.

 

Kontakt

Tag endelig kontakt på tlf. 40 89 87 37 hvor jeg altid står klar til at besvare spørgsmål om stort som småt omkring opsætning af rottespærre. Jeg er certificeret i at installere rottespærer, og arbejder i et større område i Vest- og Midtjylland omfattende bl.a. Holstebro, Ulfborg og Struer samt omegn.

Få et uforpligtende tilbud