Kloakmester i Struer, Holstebro, Ulfborg & omegn

Er uheldet ude og vandet gået, eller har din kloak lugtgener, ringe gennemløb eller rotter? Jeg står altid klar til at rykke hurtigt ud når der er en eller flere kloakker der skal kigges efter. Jeg er autoristeret kloakmester og har mange års erfaring i kloakarbejdet. Jeg løser stort set alle opgaver inden for kloakarbejdet, herunder bl.a.:

Jeg hjælper gerne med at identificere det konkrete problem i din kloak, og kan desuden være behjælpelig med at få indberettet eventuelle skader til forsikringen hvis de er dækket heraf.

 

Er din kloak brudt sammen?

Har du mistanke om at dit kloaksystem er brudt sammen? Det er meget almindeligt at træernes rødder med tiden bryder igennem dine gamle kloakrør, og hvis dette er tilfældet kan det være nødvendigt at udskifte rørene. Men gener i kloakken kan også skyldes at den er stoppet til med aflejringer af snavs, fedt eller byggemateriale som med tiden hober sig op, eller simpelthen skyldes at der er rotter i kloakken. Jeg kan kortlægge kloakken og identificere problemet, så vi i fællesskab kan finde frem til den rigtige løsning, hvad enten kloakken skal udskiftes eller bare spules godt igennem.

 

Tag kontakt

Jeg står altid klar, som din lokale kloakmester, til at besvare spørgsmål om stort som småt og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Ring på tlf. 40 89 87 37 og hør nærmere. Jeg arbejder i et større område omring Holstebro, Struer og Ulfborg.

 

Læs også omkring nedsivningsanlæg.

Få et uforpligtende tilbud